Projekt dokumentumok

Projekt célja

A projekt célja Gyermekalkotások múzeuma és Műhely létrehozása. Ezzel a gyermekalkotásokban tárgyiasult kulturális örökség , további nemzedékek számára való megőrzését, fenntartását, és a műhely keretei között fejlesztését, létrejöttét szolgálja. Az ország jeles szakembereinek, művészeinek támogatói körére támaszkodva olyan többfunkciójú közösségi tér jöjjön létre, mely mindenekelőtt a gyerekek öröméért, fejlődésükért működik és az ő üzeneteiket, továbbítja.

Célcsoportja(i)

 Az  alapító egyesület és más szervezetek nemzetközi és országos művészeti pályázatain résztvett óvodák, iskolák, családok alkkotásai a határon innen és túlról. A fogyatékkal élők, hátrányos helyzetűek illetve a nagy távolságban élő fiatalok  elérése az Internetes portál virtuális kapuján keresztül.

Tevékenységek

 Állandó és tematikus időszaki, vándor- kiállítások. Alkotás gyermekművészeti művészeti műhelyekben, forgószínpad jelleggel.  Digitalizált gyűjtemény bemutatása, a Viruális múzeumban. Találkozók művészekkel, művészettörténészekkel, előadások a gyermekrajzok üzenetéről. Kutatás-elemzés a gyűjtemény darabjai alapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*